Menu
Your Cart
Sales and promo
Shop Now
Free shipping on any order above .

Sales

Offers and special sales

About Us

Despre Noi

Poate va intrebati ce este Ghici ce? Cine suntem noi? Daca suntem de incredere sau nu. Ei bine sa ne prezentam : Ghicice este un site destinat comertului online de imbracaminte femei si barbati (deocamdata . Ideea de Ghici ce? a luat nastere in luna ianuarie 2017, numele Ghici ce? vine dintr-o incrucisare de nume. Cum? Asa: “Ghi” (fam. Ghisoiu) “CI” (fam Cirea) iar “Ce”, toate persoanele apropiate noua ne  ziceau “Ce?” cind spuneam Ghici , deci Ghicice.

Pina aici am raspuns primelor intrebari.

Acesta a fost doar inceputul unei munci depuse pentru ca site-ul sa prinda contur. Munca depusa cu multa seriozitate de catre noi, pentru a va oferi un site la fel de profesional ca celelalte site-uri consacrate deja si cunoscute de catre dumneavoastra.

Despre incredere stim ca trebuie cistigata pe parcurs, de aceea vrem sa oferim transparenta site-ului nostru.

Ne puteti scrie pareri, sugesti despre ce ati dori sa gasiti in site-ul nostru. Acceptam cu multa placere pareri. Parerile dumneavoastra conteaza pentru noi, pentru perfectionare si pentru a satisface dorintele voastre, caci doar cu ajutorul vostru putem sa devenim din copii mici, oameni mari! Cei sapte ani se invata, doar de la voi putem acumula experienta si sa devenim buni, din ce in ce mai buni. Pentru voi!


Cu respect,